Συχνές Ερωτήσεις

1Θέλω το κουκλάκι που επέλεξα να το κάνω δώρο. Mπορώ να το στείλω κατευθείαν σε όποιον επιθυμώ; Υπάρχει συσκευασία δώρου;
Μην ανησυχείτε, θα φροντίσουμε το δώρο σας να είναι μοναδικό! Όλα τα κουκλάκια συνοδεύονται από πιστοποιητικό υιοθεσίας και αποστέλονται σε συσκευασία δώρου, με καρτούλα για να γράψετε τις ευχές σας! Αν μάλιστα θέλετε μπορούμε να γράψουμε για εσάς όποιο μήνυμα θέλετε και να το στείλουμε κατευθείαν εκεί που επιθυμείτε. Συμπληρώστε απλά κατά την παραγγελία στα σχόλια τη λέξη «δώρο», ωστέ να μην αποσταλεί η απόδειξη πληρωμής. Μην ξεχάσετε να μας γράψετε και το μήνυμά σας. Πρέπει επίσης να προσέξετε να βάλετε διαφορετική διεθύνση αποστολής από αυτήν της χρέωσης. Η λιανική απόδειξη πληρωμής θα σταλεί σε εσάς με e-mail.
2Τα κουκλάκι που θα παραλάβω είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό της φωτογραφίας;
Μερικά κουκλάκια είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά της φωτογραφίας, άλλα όμως είναι τα "αδελφάκια" τους. Μπορεί να έχουν μικρές διαφορές στο μέγεθος, το σχήμα ή και το χρώμα. Αυτό συμβαίνει γιατί φτάχνονται ένα-ένα στο χέρι κι έτσι είναι αδύνατο να είναι ολόιδια. Όμως ακριβώς αυτό είναι που τα κάνει μοναδικά! Παρόλα αυτά, αν θεωρήσουμε οτι η απόκλιση είναι αρκετά μεγάλη θα σας ενημερωσουμε άμεσα κι αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι μπορείτε να ακυρώσετε την αγορά σας.
3Πού μπορώ να δω τα antalou από κοντά;
Μπορείτε να έρθετε να τα δείτε κι από κοντά στο εργαστήριο μας κατόπιν συνεννόησης ή στα μπαζάρ που συμμετέχουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram ή γραφτείτε στο newsletter για να μαθαίνετε τα νέα μας!
4Το κουκλάκι μου λερώθηκε, μπορώ να το πλύνω;
Είτε γιατί το κουκλάκι προορίζεται για μωράκι, είτε γιατί λερώθηκε, μπορείτε να το πλύνετε στο χέρι ή στο πλυντήριο. Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο απορρυπαντικό, να επιλέξετε χαμηλή θερμοκρασία νερού και ένα ήπιο πρόγραμμα. Μην το στίψετε πολύ και αποφύγετε επίσης και τη χρήση στεγνωτηρίου. Για μικρούς λεκέδες μπορείτε να το σκουπίσετε με ένα υγρό πανάκι και λίγο σαπούνι τοπικά. Για την καθημερινή του φροντίδα χρησιμοποιήστε ρολάκι για τα χνούδια.
5Είναι τα κουκλάκια antalou κατάλληλα για μικρά παιδιά;
Έχουμε φροντίσει τόσο για την καλύτερη ποιότητα υλικών, όσο και για την καλή κατασκευή τους, προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια, ώστε όλα μας τα κουκλάκια να είναι κατάλληλα και ανθεκτικά για τους μικρούς μας φίλους. Ωστόσο, για μωράκια και μικρά παιδιά κάτω των 3 ετών, σας προτείνουμε να μας ζητήσετε να αντικαταστήσουμε τα κουμπάκια που πιθανότατα υπάρχουν με τσοχάκι. Για να σας κάνουμε την αλλαγή, σημειώστε «χωρίς κουμπί» στα σχόλια κατά την παραγγελία.
6Είναι τα κουκλάκια antalou μόνο για παιδιά;
Είναι ιδανικά για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μας φίλους, που νοιώθουν παιδιά! Δεν είναι απλά παιχνίδια, είναι χαρακτήρες που μπορούν να σας συντροφεύουν κάθε ώρα της ημέρας. Βάλτε τα στον καναπέ, δίπλα από τον υπολογιστή, κρεμάστε τα στο αυτοκίνητο, στην τσάντα, στα κλειδιά… κι αυτά θα κάνουν τα πάντα ώστε να σας φτιάξουν τη διάθεση!
7Παρέλαβα το antalou μου, αλλά το μετάνιωσα. Μπορώ να το αλλαξω με κάποιο άλλο ή να το επιστρέψω;
Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να το αλλάξετε με κάποιο άλλο κουκλάκι της ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας ή να μας το στείλετε πίσω κι εμείς θα επιστρέψουμε τα χρήματα σας. Αυτό προϋποθέτει το κουκλάκι να είναι σε καλή κατάσταση, ακριβώς όπως το παραλάβατε, μαζί με το περιεχόμενο που το συνοδεύει και την απόδειξη αγοράς. Η αλλαγή ή η επιστροφή πρέπει να γίνεται εντός 15 ημερών από την αγορά του κι επιβαρύνεστε τα έξοδα επιστροφής του. Αλλαγές δεν γίνονται σε προσωποποιημένα κοκλάκια και σε ειδικές παραγγελίες.
8Τα κουκλάκια antalou είναι διαθέσιμα για χονδρική πώληση;
Ναι. Αν έχετε κατάστημα κι ενδιαφέρεστε να φιλοξενήσετε μερικά antalou, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε.

Handmade from the sketch to the last stitch!