αποστολές + πληρωμές

Xρόνος Παράδοσης

Τα κουκλάκια αποστέλλονται σε 1-5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή ολοκλήρωσης της αγοράς (εξαιρούνται οι απεργίες, οι αργίες και άλλες ειδικές περιπτώσεις). Για τα είδη που γίνονται κατά παραγγελία ή δεν είναι άμεσα διαθέσιμα οι χρόνοι παράδοσης θα γνωστοποιούνται μετά απο επικοινωνία μέσω email ή τηλεφωνικά.
Για αποστολές εξωτερικού ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και 8-15 εργάσιμες για τις υπόλοιπες χώρες. Οι παραπάνω χρόνοι διαφέρουν σημαντικά κοντά στις γιορτές, οπότε δείξτε λίγη υπομονή ή κάντε την παραγγελία σας εγκαίρως.

Τρόποι Αποστολής

Συνεργάζόμαστε με την εταιρεία Speedex κούριερ για αποστολές εντός Ελλάδας.
Οι χρόνοι παράδοσης για τα έτοιμοπαράδοτα είδη είναι:
  • Για την Αττική 1-2 εργάσιμες.
  • Για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 1-3 εργάσιμες.
  • Για τις δυσπρόσιτες περιοχές 1-2 εργάσιμες επιπλέον.
Για αποστολές εξωτερικου συνεργαζόμαστε με τα ΕΛΤΑ.
Ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και 8-15 εργάσιμες για τις υπόλοιπες χώρες.


Μεταφορικά

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 60€!
Τα έξοδα μεταφοράς για την Ελλάδα είναι 3,50€ για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά και 0,60€ για καθε επιπλέον κιλό, συν 2,00€ με αντικαταβολή.
Η αποστολή στην Κύπρο και στις χώρες του εξωτερικού γίνεται με τα ΕΛΤΑ, το κόστος διαμορφώνεται αναλογα τον προορισμό της αποστολής.


Tρόποι πληρωμής + ασφάλεια συναλλαγών

PayPal
Η πλατφόρμα PayPal χρησιμοποιεί το υψηλότερο επίπεδο προστασίας δεδομένων ώστε να εξασφαλίσει το απόρρητο των στοιχείων σας. Η PayPal δεν μοιράζεται τα στοιχεία συναλλαγής με την εταιρεία μας.

Credit Card μέσω Vivawallet / πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα
Πληρωμές με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα (Mastercard, Maestro, Visa, American Express, Diners Club International κ.α.). Η διασφάλιση των συναλλαγών σου γίνεται μέσα από το εύχρηστο και ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Η επιλογή για τραπεζική κατάθεση γίνεται κατά τη διάρκεια του ταμείου. Στη συνέχεια και αφού έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία, θα πρέπει να γίνει κατάθεση του τελικού ποσού στα εξής στοιχεία:

EUROBANK
IBAN: GR1602600740000640200541415
Δικαιούχος: ΤΣΙΟΥΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Σε περίπτωση κατάθεσης από διαφορετική τράπεζα επιβαρύνεστε με την προμήθεια εμβάσματος. Mόλις προχωρήσετε στην κατάθεση, θα χρειαστεί να μας ενημερώσετε σχετικά, μέσα από την φόρμα επικοιωνίας ώστε να προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.


Αντικαταβολή

Πληρωμή κατά την παράδοση, με επιπλέον χρέωση 2,50€ και μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας.

Handmade from the sketch to the last stitch!