Ο κόσμος των antalou!

Tα antalou είναι μια παρέα από αξιαγάπητα ζωάκια, πονηρά τερατάκια και αστεία εντομάκια που ξεκίνησαν σαν σκίτσα για να γίνουν μαλακά
πολύχρωμα μαξιλαροκουκλάκια!

Όλα τους φτιάχνονται στο εργαστήριο μας στην Αθήνα, αφού πρώτα σχεδιαστεί ο χαρακτήρας τους. Η επιλογή και η ποιότητα των υλικών, καθώς και κάθε στάδιο της δημιουργίας τους, γίνεται με πολύ προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Χειροποίητα και μοναδικά!

Κύριο συστατικό τους είναι το κοτλέ ύφασμα, τσόχες και σουέτ για βελούδινη αίσθηση. Όλα μπαίνουν στη θέση τους με τη ραπτομηχανή, ενώ τα κουμπιά, τα διακοσμητικά στοιχεία και οι τελευταίες βελονιές γίνονται στο χέρι. Αφράτο γέμισμα, μπόλικη αγάπη κι ένα ακόμα κουκλάκι antalou γεννήθηκε!

Το βλέμμα, το χαμόγελο, η έκφραση είναι αυτά που καθορίζουν την προσωπικότητά τους και κάνουν το καθένα από αυτά ξεχωριστό!
Κάθε κουκλάκι antalou φεύγοντας από το εργαστήριο, έχει και πιστοποιητικό υϊοθεσίας, με όλα όσα πρέπει να ξέρεις γι’αυτό!

Οι παντοτινοί σας φίλοι!

Χαρούμενο, κατσουφιασμένο ή ονειροπόλο, ένα είναι σίγουρο... Όλα τους τρελαίνονται για αγκαλιές και δεν χορταίνουν ποτέ το παιχνίδι! Βάλ’τα στον καναπέ ή στο παιδικό δωμάτιο, στην τσάντα κι όπου αλλού μπορείς να φανταστείς για να χρωματίσουν την καθημερινότητά σου!

Ιδανικοί φίλοι για μικρά και... μεγάλα παιδιά, θέλουν να σου φτιάχνουν τη διάθεση και να σε κάνουν να χαμογελάς! Βρες αυτό που σου ταιριάζει ή κάν’ το δώρο σ’ αυτούς που αγαπάς!


Handmade from the sketch to the last stitch!